Tri ključne prednosti suradnje s Poonktom

Da je iznajmljivač biti lako, iznajmljivač bi bio svatko. 🙂 Puno je truda, vremena, energije i srčanosti uloženo u uređenje vaših objekata za najam, a samo iznajmljivanje je jako osjetljivo na pogreške.

Iz tog razloga vam odnosimo tri ključne prednosti zašto vam se isplati surađivati s Poonktom.

  1. Vaše vrijeme je dragocjeno

Danas, kroz užurbani način života, teško je biti fleksibilan i pronaći vremena za sve vaše obaveze. Još ako vam se desi da niste sigurni jeste li ostavili upaljeno svjetlo u kući za najam, ponestalo je plina, a vi ne možete doći u tom trenutku, ili možda treba ugrijati kuću prije dolaska gostiju, jednostavnije je kontaktirati Poonkt nego žuriti do kuće.

U slučaju da dočekujete goste koji kasne, teško je ne pomisliti da ste mogli provesti vrijeme s obitelji ili uživajući u omiljenom hobiju.

2. Uštedite na troškovima

Prema izračunu potrošnje (7l/100km), putovanje iz Rijeke do Gorskog kotara (točnije Ravne Gore) i natrag, koštat će vas 90-110 kn benzina/dizela, dok iz Zagreba 180-220 kn. Uz troškove cestarine i putovanja do same kuće, troškovi su još veći. 

 

Benzin

Dizel

Plin

Cestarina

Rijeka-RG-Rijeka

90,16 kn

111,33 kn

55,66

Cestarina

Zagreb-RG-Zagreb

182,85 kn

225,78 kn

112,89 kn

Cestarina

Uštedite si troškove prijevoza i kontaktirajte nas za potrebe oko vaše kuće, od čišćenja do sitnih nabavki ili provjere kuće.

 

3. Vaši gosti su i naši gosti, vaše recenzije su  i naše recenzije <3

Svjesni smo da je, nakon toliko truda i ljubavi uložene u kuću, važno imati povjerenja u nekoga tko će vam biti desna ruka na terenu. Znamo koliko je važno misliti na svaki detalj i koliko je važno da se gost osjeća savršeno na svom odmoru u predivnom Gorskom kotaru.

Zato nam je stalo do svakog vašeg gosta, da ga dočekamo s osmijehom i važnim informacijama te da im budemo podrška ako im nešto zatreba. Jer vaš gost je i naš gost.

Olakšajte si posao iznajmljivanja kuće, kontaktirajte nas za usluge čišćenja, dočeka gostiju ili digitalnog marketinga i postanite dio Poonkt obitelji!