Goranska jesen za vas: Popust kuće Amalia nešto je što se ne propušta

Provedite obiteljski odmor u Gorskom kotaru po povoljnim cijenama

I ove jeseni društvene mreže preplavile su čarobne boje iz Gorskog kotara. Šarolika jesenska paleta boja, šuškavo lišće, prohladni povjetarac, sramežljive, ali tople sunčeve zrake jednostavno pozivaju na vaš posjet u Gorski kotar, a kao dodatna motivacija tu je popust kuće Amalia od čak 15%.

Kuća Amalia nalazi se u Sungeru, malom mjestu udaljenom samo 3 km od Mrkoplja te 11 km od naplatne postaje Delnice, čime predstavlja idealnu lokaciju za mir i opuštanje uz vaše najmilije. 

Kuća Amalia – idealna obiteljska kuća za odmor 

Kuća Amalia ima kapacitet od 8 ležajeva i sve što vam je potrebno za odmor iz snova – od najsitnijih kuhinjskih potrepština do sjenice i roštilja. Djecu će posebno oduševiti opremljena igraonica u potkrovlju, a vas, vjerujemo, pomno osmišljeni dizajn interijera u kojem ćete se osjećati potpuno bezbrižno. 

Zanimljivo je da je kuća dizajnirana na način da su katovi pregrađeni na dva dijela, što je idealno ako dolazite s još jednom obitelji. U zajedničkom dnevnom boravku i kuhinji kreirat ćete nove uspomene uz toplinu vatre iz kamina, a ako ste željni goranske avanture, u dvorištu možete i logorovati uz zvijezde i dekice. 

Takva obiteljska idila ne bi bila moguća bez vlasnika koji su starinu u kojoj su odrasli pretvorili u kuću za odmor, sa željom da i drugi uživaju u obiteljskim trenucima kao i oni. 

Kako dodatno začiniti jesenski boravak u kući Amalia?

Iako ćete se teško odvojiti od kuće Amalia, svakako preporučamo istraživanje goranskih ljepota. Kuća je manje od 15 minuta vožnje automobilom udaljena od lokvarskih atrakcija – Golubinjaka, spilje Lokvarka i Lokvarskog jezera, a daleko nisu ni predivne Fužine ni najviše naselje u Hrvatskoj, Begovo Razdolje. 

Jeste li spremni za rezervaciju svog jesenskog odmora? Proučite Facebook stranicu ili web stranicu kuće Amalia, dogovorite termin i uživajte i pogodnostima ovog jesenskog popusta. Vjerujte nam, nećete požaliti. 🙂