Svaki vikend u Ravnoj Gori: Započnite goranski doživljaj uz škole skijaškog trčanja

U Gorskom kotaru ste i ne znate što biste radili? Voljeli biste biti na snijegu, ali vam sanjkanje nije zanimljivo? Čuli ste za biatlon i skijaško trčanje i jako vam je zanimljiv takav način skijanja? 

Ne čekajte dugo – put pod noge i pravac u Ravnu Goru u mini školu skijaškog trčanja! Ne možemo vam garantirati olimpijsku spremu, ali ćemo se pobrinuti da naučite nešto novo, da vam pluća udahnu dovoljno finog goranskog zraka, da budete ponosni na sebe i naravno, da se zabavite.

Poonkt mini škola skijaškog trčanja održava se svakim vikendom od 12 sati. Okupljanje je u Poonkt poslovnici na adresi I.G. Kovačića 199 u Ravnoj Gori, odakle se kreće do staze. Do staze možete doći svojim automobilom, a ako vam je potreban prijevoz, molimo vas da nam javite unaprijed. 

Cijena škole skijanja je 200 kn za odrasle i 70 kuna za djecu, a u dva sata škole skijanja, dobit ćete svoju opremu, upoznat ćete se s ovim fenomenalnim sportom, naučit ćete osnove tehnika skijaškog trčanja i proći dovoljan broj krugova da uočite svoj napredak. 

Minimalni uzrast za školu skijaškog trčanja jesu 4 godine, a maksimalnog nema. 😉

U školu skijanja se možete prijaviti putem obrasca, maila poonkt@poonkt.hr ili telefona 091 617 5182.

Iskoristite snježne radosti i započnite goranski doživljaj na skijama! 

1 misao o “Svaki vikend u Ravnoj Gori: Započnite goranski doživljaj uz škole skijaškog trčanja”

Komentari su zatvoreni.