Istražite kuću za odmor “Vesna” u Ravnoj Gori

Kapacitet: 2+2

Lokacija: Kosa, Ravna Gora

Ova ravnogorska ljepotica, kuća za odmor “Vesna”, nalazi se na putu iz Ravne Gore prema Mrkoplju, tik pred ulaz u mjesto Stari Laz. “Vesnu” ćete lako naći, budući da se kuća nalazi uz cestu, a na raspolaganju imate čak dva parkirališta – jedno ispred, a jedno iza kuće. 

Iako kuća nije velika, prostire na tri kata. U prizemlju se nalazi konoba, na katu kuhinja s boravkom, a u potkrovlju spavaonice.

Druženje bez ograničenja

Konoba sa stolom i klupama, šankom, sudoperom i mini hladnjakom, odvojenom prostorijom s kaučem i stolnim nogometom savršeno će vam poslužiti za chillanje na vašem odmoru. A iza kuće vam je na raspolaganju i zatvorena pečenjara s roštiljem na drva i prostranim stolom tako da vam izbora za druženje nimalo ne manjka.

Glavni dio kuće

Glavni dio kuće čini otvoreni prostor dnevnog boravka i blagovaonice, s pogledom na susjedne zelene površine, i prostranom terasom. Smart TV i društvene igre obogatit će vaša druženja, kao i toplina peći na drva. S druge strane prostorije, iako mala, opremljena kuhinja, idealno će vam poslužiti za pripremu slasnih obroka. Na raspolaganju vam je hladnjak, pećnica, štednjak te svo potrebno posuđe. Nezaobilazna je i kupaonica s tuš kabinom.

Za ugodan goranski san, tu su dvije spavaće sobe. Veća soba, s balkonom, nudi bračni te polubračni krevet, dok se u drugoj sobi nalazi prostrani krevet predviđen za jednu osobu, koji gleda na dvorište i šumu.

Ova jednostavna kuća bogata sadržajima idealna je za obiteljska ili prijateljska druženja, a osim boravka u kući i predivnom dvorištu, predlažemo da i prošećete šumom kojom je kuća okružena – jer odabirom kuću za odmor Vesna sigurno nećete požaliti.

Rezervirati kuću možete putem linka.