O nama

Poonkt

Poonkt je obrt za usluge, trgovinu i turistička agencija specijalizirana za područje Gorskog kotara. 

Želite li nezaboravni odmor u Gorskom kotaru, u dogovoru s vama organizirat ćemo vam personalizirane aktivnosti u Gorskom kotaru, pomoći ćemo vam oko pitanja i nedoumica te po potrebi pronaći smještaj i iznajmiti sportsku opremu. 

Tko smo mi?

Mi smo Lana i Antonija, Ravnogorke koje su odlučile ujediniti snage i želju kako bi osigurale vrhunsku turističko-administrativnu uslugu u Gorskom kotaru.

Svaka stručna u svojim područjima i djelatnostima, od marketinga do rada u turizmu i pisanja projekata, možete nam se javiti za turističke usluge, usluge digitalnog marketinga ili pomoć kod održavanja i iznajmljivanja nekretnina.  

Lana

Lana je završila logistiku i menadžment, a odnedavno je i stručnjak za digitalni marketing. Odgovorna je, analitična/detaljna (ne znam koja riječ bi bila bolja), marljiva i uvijek raspoložena za šalu (osim kad je se naljuti, onda s njom nema zafrkancije). Sport joj je u krvi, a voli fotografiranje i kad je sve po “pe-esu”.

Antonija

Antonija je završila etnologiju i kulturnu antropologiju i arheologiju. Osim u struci, ima iskustvo rada i u turizmu i marketingu. Organizirana je, kreativna i prati sve moguće edukacije. Certificirani je voditelj prijave i provedbe EU projekata, skija od malih nogu, a najčešće ju možete vidjeti s laptopom u ruksaku.

Misija

Promoviranjem turističkih sadržaja i organizacijom mreže suradnika osigurati vrhunsku turističko-administrativnu uslugu u Gorskom kotaru za svakog pojedinca.

Vizija

Aktivnim djelovanjem lokalne zajednice i međusobnom suradnjom ostvariti Gorski kotar kao održivu turističku i gospodarsku destinaciju te izvrsnom regijom za život.

Ciljevi

Osigurati kvalitetnu prezentaciju i promociju Gorskog kotara, osigurati pozitivan i održiv razvoj turizma i gospodarstva u Gorskom kotaru, poticati otvaranje novih radnih mjesta i razvoj lokalne zajednice.