Skip to content
Početna stranica » Probudite kreativnost u sebi

Probudite kreativnost u sebi

Ugrijte se s nama na kreativnim radionicama za djecu, ali i odrasle! U našim prostorima 3. 1. i 4. 1. organiziramo likovnu radionicu za djecu i radionicu filcanja vune – zar nije to idealna prilika za druženje u hladnim goranskim zimama?

Voditeljice likovne radionice, Ivona i Barbara, naučit će mališane brojne likovne tehnike, a rukotvorine koje izrade će moći ponijeti kući. Dok se vaša djeca zabavljaju u toplom, vi možete uživati u malo drukčijoj aktivnosti – degustaciji domaćih proizvoda.

Likovna radionica će se održati 3. 1.2022. u 17:00 u našoj poslovnici na adresi I.G. Kovačića 199. Kotizacija radionice je 30 kuna.

Prijaviti se možete putem mail adrese: poonkt@poonkt.hr.

Nakon likovne radionice, 4. 1. 2022., poznate vunarice, teta Katica i teta Nada, održat će radionicu filcanja vune jer – ako niste probali filcati vunu, niste bili u Gorskom kotaru. 😉 

Jeste li upoznali tetu Katicu i tetu Nadu? Pročitajte više o njima u članku.

Ako ne znate, filcanje vune je način prerade vune uz pomoć tople vode, sapuna, i vaših kreativnih ruku. Tako filcanjem vune možete izraditi brojne predmete, od slika, ukrasa za bor, do šešira i papuča. Jako fora, zar ne?

Radionica filcanja vune će se održati 4. 1. 2022. u 17:00, također u našoj poslovnici na adresi I.G. Kovačića 199, a prijaviti se možete putem mail adrese: poonkt@poonkt.hr.

Kotizacija za radionicu iznosi 120 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. 

5.1. na red nam dolazi radionica pirografije na kojoj ćete moći stvarati umjetnička djela na drvu te čak ispisati svoje ime za uspomenu! Pirografija se izvodi pirografom, uređajem za crtanje na drvu sitnim, točkastim paljenjem a uz vas će cijelo vrijeme biti stručnjak za pirografiju Neno Poljančić.

Radionica pirografije održat će se 5. 1. 2022. u 17:00, također u našoj poslovnici na adresi I.G. Kovačića 199, a prijaviti se možete putem mail adrese: poonkt@poonkt.hr.

Kotizacija za radionicu iznosi 20 kn. 

I ne brinite, obje radionice će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama. Nadamo se da se vidimo, a za sva pitanja nas kontaktirajte. 🙂

Pratite li naše novosti na našoj Facebook stranici? Zapratite nas putem linka