Skip to content
Početna stranica » Mini škola skijaškog trčanja

Mini škola skijaškog trčanja

8. siječnja i 09. siječnja 2022.

Zaputite se s nama u skijašku avanturu!

Uz iznajmljenu opremu i instruktora, moći ćete upoznati čari ovog sporta koji se smatra jednim od najtežih sportova, ali i najučinkovitijih sportova jer vam je cijelo tijelo u pokretu. Škola skijaškog trčanja će se održati na skijaškoj stazi u Ravnoj Gori na kojoj trenira i Trkački skijaški klub Ravnogorac, najuspješniji hrvatski klub u skijaškom trčanju.

Što trebate znati 

U 12:00 sati okupljamo se u Poonkt poslovnici (I.G. Kovačića 199, Ravna Gora) i preuzimamo opremu. Zatim krećemo na stazu udaljenu cca 1 km od Poonkta (ulica Ivana Mažuranića). Do staze možete doći svojim automobilom, a ako vam je potreban prijevoz, molimo vas da nam javite unaprijed. Škola skijanja će trajati do otprilike 14:00 sati. 

Cijena po osobi: 200,00 kn
Cijena za dijete (do 15 godina): 70 kn

Cijena uključuje:

  • najam skijaške opreme
  • usluge instruktora

Prijave i plaćanje

Prijaviti se možete putem mail adrese: poonkt@poonkt.hr, pozivom na broj telefona 0916175182 ili u našoj poslovnici na adresi I.G. Kovačića 199 u Ravnoj Gori. Platiti možete gotovinom ili uplatom na račun IBAN: HR2523400091160665404.

Dodatne napomene

Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa, a slučaju lošeg vremena (kiše) škola se otkazuje, a novac će vam biti vraćen.

Rješavanje prigovora

Rješavanje prigovora moguće je sukladno Poonkt proceduri rješavanja prigovora u Općim uvjetima poslovanja (na web stranici).

Zaštita osobnih podataka

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno, a osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge te će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju. Agencija se obvezuje da neće osobne podatke putnika iznijeti iz zemlje ili dati trećoj osobi, osim u svrhu realizacije tražene usluge. Osobni podaci putnika čuvat će se u bazi podataka.