Skip to content
Početna stranica » Delnička Adventska bajka nezaobilazna je destinacija ovogodišnjeg adventa

Delnička Adventska bajka nezaobilazna je destinacija ovogodišnjeg adventa

Malo tko još ne zna za Delničku Adventsku bajku, poznatu po pravoj zimskoj atmosferi i brojnim sadržajima za cijelu obitelj. Zato je i ove godine Delnička Adventska bajka je odlična adventska destinacija za izlet s bližnjima.

Podsjetimo, Delnička Adventska bajka već je devetu godinu otvorena za posjetitelje, a sadržaji su svake godine bogatiji. 

Tako ove godine u Delnicama vikendom možete uživati u domaćoj gastronomskoj ponudi, bogatom glazbenom programu, klizanjem na poznatom delničkom klizalištu, ali i vožnji kočijom na konjsku zapregom. 

Vaše najmlađe oduševit će druženje s Bakom Mraz u predivno ukrašenom Selu Bake Mraz, ali i druge mogućnosti poput ukrašavanja lica (facepainting), sudjelovanja u kreativnim radionicama, interaktivnoj bajci ili vožnji “Krampus express” vlakićem na relaciji od Lovačkog do Radničkog doma i Sela Bake Mraz. Aktualna događanja u sklopu Delničke Adventske bajke pratite na službenoj Facebook stranici i odaberite si najdraže aktivnosti u najvišem gradu u Hrvatskoj!

Foto:Delnička Adventska bajka – Facebook stranica